Even voorstellen

English

 

© Annemarie 2008-2019

Hallo, mijn naam is Annemarie,  ik ben getrouwd met Laurens en was werkzaam op een laboratorium in een kinderziekenhuis.

 Ik mag graag in de tuin rommelen, met als doel veel kleurige bloeiende planten en struiken (bomen zijn te groot voor dit tuintje). Daarna maak ik foto's om er nog lang van na te genieten.

 Ook maak ik voor mijn plezier handtekeningen (naamanimaties) met Adobe Photoshop, een leuke bezigheid. Op de volgende pagina een overzichtje van enkele werkjes. Op verzoek maak ik er graag één voor u.

 Verder is de muziek niet uit mijn leven weg te denken. Begonnen als 11-jarige op de klarinet en later overgestapt op de hobo speelde ik mijn partijtje mee in diverse ensembles.

 Ter afwisseling op deze site kleine fotofilmpjes van o.a. kleinzoon Yarno, broertje van Jaimy-Lee (14 jaar) en Lorenzo (18 jaar), geboren op 30 april 2008, het zomercarnaval van Rotterdam, het bezoek van de Eurodam aan Rotterdam en de 'mannen van Gormley'.

 

 

                                    Annemarie 2010

 

Laurens op Mallorca       Edwin en Victor

 

de Familie

HOME

Copyright (c) 2008 - 2019, Annemarie

Al het fotomateriaal op de website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder mijn schriftelijke toestemming niet worden gepubliceerd